Pasaulio puodai. Geriausios itališkos virtuvės tradicijos Prancūzijos Rivjeroje bei netikėtais skonių deriniais lepinantis Vietnamas

Kulinarinių kelionių programa.

Europos klasika tiesiai iš pasaulinio garso virtuvės. Keliamės į saulėtąją Pietų Prancūziją – Vytaras Radzevičius lankosi visame pasaulyje žinomame restorane „Michelangelo“. Šiame restorane su prancūziška klasika nesusidursite – čia galima nerti tiesiai į itališkų skonių labirintą. Virtuvė – maža ir jauki, o darbuotojai – kaip šeima. Radzevičius čia ragauja tradicinius itališkus patiekalus: caprese salotas, spagečius su jūros gerybėmis bei pats išbando jėgas foccacia duonos kepime.

Gatvės maisto renesansas aukščiausio lygio restorane. Vytaras Radzevičius lankosi Vietname – šalyje, kurios vienas iš išskirtiniausių bruožų – puikus gatvės maistas. Restoranėlyje, įskūrusiame šalia turgavietės, Radzevičių pasitikęs šefas leidžia gomurį palepinti vietnamietišku taco su ryžiais ir krevetėmis, kinų ir prancūzų virtuvės įtakas sujungiančia pica su sraigėmis bei skaniausių kiaulienos dalių rinkinuku, kuris vertinamas visame Saigone.

Ved. Vytaras Radzevičius.