Pasaulio puodai. Žūklė Šri Lankoje ir sumuštiniai Prancūzijoje prieš legendines Berlyno dešreles

Vytaras Radzevičius keliauja į Šri Lanką, Kolombą, kur su vietiniais gyventojais leidžiasi į žūklę. Pagautą žuvį kepa po atviru dangumi ant improvizuoto laužo.

Kelionė tęsiasi į Prancūziją, Nicą, kur vietinis lietuvis Bronius gamina Panbanja sumuštinį. Taip pat ragaujama socca – apkepas iš avinžirnių miltų, aliejaus ir vandens.

Paskutinė kulinarinės kelionės stotelė – Vokietija, Berlynas, kur laidos vedėjas su vietine gide Felicija Sten ragauja Berlyno dešreles, bei šašlyką.

Sugrįžus į Prancūziją, Nicą su virtuvės šefu Broniumi laidos vedėjas Vytaras Radzevičius gamina karamelizuotus svogūnus. Prancūzas Ojeras gamina Paryžiaus sumuštinį.

Ved. Vytaras Radzevičius.