Nors pagardų jūroje mėgstamiausiu išlieka pomidorų padažas, lietuviai jam kelia vis aukštesnę kokybės kartelę

Ką darome, kai padažo maistui prireikia greitai ir neturime laiko jo pasigaminti patys? Žinoma, traukiame į parduotuves. Knygų apie maistą autorė Ilma Paluckė stebisi: „Lentynos lūžta nuo pagardų ir padažų skaičiaus, kuriais žmonės gali lengvai sugadinti patiekalo skonį. Tiesa, mane nustebino ir pagardų sudėtys.“

Šįkart laidoje daktaras Alvydas Unikauskas siūlo patiems pasigaminti padažus ir kartu su I. Palucke pristato keletą sveikų ir skanių receptų.

Ved. Alvydas Unikauskas ir Liepa Norkevičienė.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau