Šefas vikingas. Geriausio Lietuvos restorano šefas Praškevičius: niekas nesuprasdavo, kaip nebuvęs Azijoje gaminu ten ruošiamus patiekalus

Martynas Praškevičius, visiems žinomas kaip geriausio restorano Lietuvoje „Džiaugsmas“ šefas, visą gyvenimą jautė, kad jo vieta – virtuvėje. Martynas, pradėjęs užsiimti šiuo amatu pajuto, kad nori eksperimentuoti, kurti emocijas per patiekalus, maistą, kurti šventę ragaujančiųjų gomuriui. Ko reikia asmenybei, norint sukurti geriausią restoraną Lietuvoje, kokį kelią reikia iki to nueiti, kaip susitvarkyti su visais iškylančiais iššūkiais – naujame „Šefas vikingas“ epizode.

Taip pat Vylius dalinasi paslaptimi, kaip patiems namuose paprastai paruošti pačią sultingiausią ir aromatingiausią keptą vištą.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau