captcha

Jūsų klausimas priimtas

Netradicinis B. Nicholson požiūris į obuolius – pasiūlė pusryčių desertą

Ruduo – obuolių derliaus metas. Kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson prisipažįsta, kad obuolius labai mėgsta ir gamina iš jų labai daug ką – ne tik desertus, bet deda juos ir į nesaldžius patiekalus.
LRT archyvo nuotr.
LRT archyvo nuotr.

Obuoliai puikiai derės salierų ar burokėlių sriuboje, įvairiose salotose, juos B. Nicholson taip pat rekomenduoja kepti – tai aktualu tiems, kurie turi problemų su virškinimu.

Kulinarė siūlo iš vakaro pasigaminti pusryčių desertą su nesaldinta obuolių tyre.

Į indelį arba stiklainiuką tyrę, paskanintą cinamonu, susluoksniuoti su kefyru, linų sėmenimis, riešutų ir sėklų mišiniu bei avižiniais dribsniais. Per naktį produktai sudrėksta ir ryte galima skanauti sveikus pusryčius.

Daugiau B. Nicholson patarimų – pokalbyje.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...