captcha

Jūsų klausimas priimtas

Skonio improvizacija

2014-06-21 13:47
7570
Įvertinimas: 1
  

Valgis tarsi kuras, kurį naudoja mūsų organizmas. Mokėjimas sveikai, pakankamai greitai, gerai ir žinoma skaniai pasigaminti valgį sau yra įgytas turtas, vertybė ir lobis. Šiuos ir kitus lobius mes ir padėsime atrasti, nes ši vasara bus kitokia. Tokiu šūkiu vasarą pasitinka LRT pristatydama naują kulinarinę laidą, skirtą gardaus maisto mėgėjams - „Skonio improvizacija“. Improvizuosime su žuvimi. Ką lėkštėje veikia pankolis, rabarbaras ir morka? Mes lietuviai, dažniausiai, tą žuvį pakankamai retai valgome. Braškės, jogurtas ir sūris. Tai įdomaus, nekasdieniško deserto receptas ir specialus pasiūlymas paslaptingai Joninių nakčiai. Ar grilyje keptos vištienos gabaliukas turi stebuklingų galių? Apie tai sužinosite naujoje kulinarijos laidoje- „Skonio improvizacija“.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...