Balandėlius Beata siūlo gaminti Azijos virtuvės ritmu: aromato suteiks žuvies padažas, o bulvių šalia neprireiks

Beata siekia įtikinti, kad verta valgyti kopūstus kasdien! Ji sako, kad balandėliai yra patiekalas, kurį Beata išmoko gaminti būdama dar ankstyvame amžiuje. Jos nuomone, nėra geresnio patiekalo, jei norite pavalgyti jaukiai, sočiai, su daug daržovių.

Iš rudenio daržo gėrybių ji gamina balandėlius, tiesa, ne mums tradicinius, kuriuos kiekvienas gaminantis sukuria savaip, o įkvėptus Azijos virtuvės. Jums prireiks aitriojo pipiro, kepintų sezamų aliejus, žuvies ir sojos padažai, imbieras, česnakas, kalendra.

Nicholson Beata
Vedėjas
Janulytė Vilma, Bytautaitė Lolita
Prodiuseris
Vanagė Anna
Redaktorius
Tamošaitis Vilius, Dirgėla Tomas
Pašnekovas
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau