Skonio improvizacija

lrt.lt

2014.09.13 13:04
Kai tampi geru šefu, tampi geru amatininku. Visad kartoji ir kartoji tą patį veiksmą, kol tavo rankos žino kaip judėti, o akys nebemato recepto. Visą vasarą su mumis improvizavusi Halina Bovševič, nerimsta ir rudenį- į virtuvę užsuka tik su viena sąlyga- čia privalo būti grilis. Be galo skani imporovizacija iš paprastų ingredientų. Šį ryt mus toliai nuneš ir į tolimąjį Izraelį. Praversime duris į izraeliečių namus, lankysimes užeigose ir prašmatnių restoranų virtuvėse. Su knygos "Izraelio skoniai" autore Nida Degutiene kepsime ypatingą pyragą. Kartu su maisto gamybos tinklaraštininke Asta Eilyte Gunnarsson ieškosime naujų skonių. Gaminsime žymaus Australų virtuvės šefo patiekalą. Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.