Pabėgęs iš miesto Audrius atrado sūrininko kelią: apie grįžimą negalvoju

Seniau ant stalo dėdavome tik paprastą varškės sūrį, tačiau šiandien Lietuvoje atsiranda vis daugiau kūrybiškų sūrininkų, gaminančių ne ką prastesnius sūrius nei prancūzai ar italai. Ką reikia žinoti norint gaminti ir brandinti unikalaus skonio sūrius bei kokios pagrindinės sūrininko darbo taisyklės? Atsakymų ieškome Dzūkijos gilumoje įsikūrusioje sūrinėje „Varinis puodas“.

Karaliūtė Laima
Vedėjas
Burkauskas Domas, Mundrienė Diana
Žurnalistas
Kilijonas Vaidas, Kazlauskas Kostas
Operatorius
Grigaliūnas Stasys, Masalskis Vytautas
Prodiuseris
Jokubauskas Audrius
Dalyvis
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau