Beatos virtuvė. Kinų Naujieji metai su „Gong Bao“ vištiena, Ryklys kavos jūroje ir žiemiškai tirštos „Solianka“

Sausio 24-osios LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ ruošiamės švęsti kinų Naujuosius metus – Lietuvoje gyvenanti kinų pora gamina visų mėgstamą karališką „Gong Bao“ vištieną su žemės riešutais ir parodo, kaip išsivirti ryžių su kiaušiniu kiniškai.

Rubrikoje „Lengvai ir sveikai“ – sveikuolės Ksaveros Vaištarienės sukurtas patiekalas – grikiai su grybais (su mažomis Beatos improvizacijomis).

Laidos svečias – kavos entuziastas Emanuelis Ryklys – pasakoja, kaip namuose pasidaryti skaniausią kavą, kuo moka kavinukas skiriasi nuo vadinamojo aeropreso, kokio skrudinimo kava yra gardžiausia ir kaip teisingai ją susimalti.

O rubrikoje „Pageidavimų koncertas“ šįkart – soti, turtinga ir žiemiškai tiršta sriuba – „Solianka“.

Ved. Beata Nicholson.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau