Beatos virtuvė. 66 laida

Kaip laida – taip tortas legenda! Šįkart rubrikoje „Mano firminis tortas“ atgimsta klasikinis riešutinio morengo ir sviestinio kremo tortas „Dainava“. Kaip jį namie išsikepti ir papuošti saldainiais bei sausainėliais, parodys Lietuvos nacionalinės šefų rinktinės narys ir Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, virtuvės šefas Jaroslav Orševski. Šeimos savaitgalio stalui Beata siūlo išbandyti receptą iš jos žurnalo, tad ruoškite didelį puodą – troškinsime tikrą uzbekišką plovą. Laidos viešnia – Havajuose gyvenanti lietuvė rašytoja Vaiva Rykštaitė. Su ja Beata kalbėsis apie mamų kasdienybę, rašymą ir atsakingą vartojimą – ką kiekvienas iš mūsų galime padaryti, kad išsaugotume mūsų Žemę.