Beatos virtuvė 65 laida

Pasitinkame Kovo 11-ąją! Šįkart Beata siūlo išsikepti šventinę anties krūtinėlę su vynuogėmis, o prie jos labai tinka salierų ir morkų piurė. Rubrikoje „Mano firminis tortas“ žiūrovų taip pat laukia staigmena – visų mėgstamas gardusis legendinis Kuršėnų vyniotinis! Jį kartu su Beata ruoš vilnietė Jurgita Vilkaitė. Ypatingas ir Beatos svečias – žinomiausias Lietuvoje buvęs sporto komentatorius, proto mūšių organizatorius, istorikas ir bestselerių apie Antrąjį pasaulinį karą autorius Robertas Petrauskas. Jis papasakos, kaip tapo sėkmės lydimu rašytoju, ir prisipažins, kad nemokėjo ilsėtis, todėl vieną dieną teko tiesiog sustoti, viską mesti ir išmokti gyventi bei valgyti kitaip.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau