Beatos virtuvė 64 laida

lrt.lt

2019.03.01 20:21
Švenčiam Užgavėnes, tad laidoje – viskas iš blynų! Pirmiausia Beata parodys, kaip išsikepti išsipūtusių ir gardžių amerikietiškų blynų, prie kurių labai tinka vasara kvepiantis uogų padažas. O jei norite rimtesnių blynų – išbandykite kitą laidos receptą – ruginių miltų blynai su spirgučiais, kmynais ir kanapėmis! Rubrikoje „Mano firminis tortas“ – trenerė iš Kauno Ramunė Gruodienė iškeps nuostabų lietinių tortą su šokoladu ir žaliosios arbatos (matcha) milteliais. Ir, žinoma, kokia gi laida be įdomaus pokalbio – šįkart virtuvėje vieši filologė, profesorė, visuomenės veikėja Aušrinė Marija Pavilionienė, ji Beatai atvirai prisipažins, kad vienas didžiausių jos gyvenimo iššūkių buvo būti žmona.
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau