Beatos virtuvė 53 laida

LRT Televizija

2018.12.14 23:59
Šįkart kalbėsime apie maistą smegenims, apie tai, ką daryti, kad kuo ilgiau išliktume aštraus ir jauno proto, ir ar tikrai skiriasi vyrų ir moterų smegenys – visus šiuos labai svarbius klausimus Beata aptars su laidos viešnia – biochemike, neuromokslininke Urte Neniškyte. Taip pat toliau ruošimės šventėms – Beata ruoš ypač gardžius karpio kotletukus, kuriuos mėgsta net vaikai, ir šamo bei grybų paštetą. Rubrikoje „Šeimininkės užrašai“ mokysimės darinėti silkę, kuri, neabejoju, bus ant kiekvieno Kalėdų stalo. Rubrikos „Mano firminis tortas“ viešnia – Lina Geštautaitė, kepsianti labai madingą ir skanų japonišką sūrio tortą, kurį galima valgyti ir karštą, ir šaltą, ir su uogom, ir su šokoladu.