captcha

Jūsų klausimas priimtas

B. Nicholson pataria, kiek maisto turėtų atsidurti ant šventinio stalo

Geriausias prieskonis – alkis, o skaniausias maistas – ką tik pagamintas, todėl ruošiant maistą šventėms nereikėtų persistengti, sako kulinarė, laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

„Galite netgi pabandyti paskaičiuoti, kad Kūčių vakarienei daugiau nei 300–500 gramų maisto žmogui tikrai nereikia. Jeigu prie jūsų stalo bus 10 žmonių ir bus 10 patiekalų, kurių svoris yra apie kilogramą ar 700 gramų, tikrai maisto bus per daug“, – pabrėžia B. Nicholson.

Ji sako, kad stengiasi pagaminti daugiau mažesnių porcijų. „Geriau pritrūktų, negu liktų“, – įsitikinus kulinarė. 

„Išlaikykime rimtį, ramybę, saiką ir gerą planavimą“, – linki B. Nicholson.  

Daugiau jos patarimų – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...