captcha

Jūsų klausimas priimtas

Netoleruojantiems gliuteno – kūčiukų iš ryžių miltų receptas

Kad organizmas nepavargtų nuo vaišių gausos, tinklaraščio „Be gliuteno“ autorė Kristina Pozingytė siūlo išbandyti kūčiukų be gliuteno receptą.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Reikės:

  • 4 kiaušinių
  • 240 g ryžių miltų
  • 2 šaukštų cukraus
  • 1 šaukšto aguonų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštų bulvių krakmolo
  • žiupsnelio druskos
  • 1 šaukštelio ksantano dervos
  • 100 ml vandens (nebūtinai)

Kaip gaminti kūčiukus – žiūrėkite įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...