Beatos virtuvė. Skaniausias kuskusas su jautiena ir daržovėmis, makaronų apkepas su varške ir cukinija bei ceremoninė kakava su „Pelėsiniu“ pyragu

Pažintis su Laurina Todesaite – žydiško maisto ir kulinarijos istorijos žinove, antropologe ir edukatore, kuri paruoš skaniausią kuskusą su jautiena ir daržovėmis.

Kas gi nemėgsta makaronų? Beata kviečia paimprovizuoti sūrio ir makaronų tema bei pasidalina makaronų ir cukinijų apkepo receptu.

Kelionė į netoli Vilniaus esančią Alicijos ir Ričardo Eiliakų sodybą. Jos tikslas – atverti žmogaus širdį, pamaitinti sielą, nuraminti ir įkvėpti naujų jėgų. Tam padeda gongų muzikos terapija bei magiškas kakavos ritualas. Na, o šalia kakavos puikiai tinka senovės lenkų „Pelėsinis“ pyragas.

Kulinarinė pokalbių laida.

Ved. Beata Nicholson

Nicholson Beata
Vedėjas
Janulytė Vilma, Bytautaitė Lolita
Prodiuseris
Vanagė Anna
Redaktorius
Lisinskas Ričardas
Režisierius
Todesaitė Laurina
Pašnekovas
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau