Pasaulio puodai. Tobulo kebabo receptas iš Latvijos, nesibaigiančios skonio paieškos Šri Lankoje ir ekskursija su lietuviu didžiausiame jos mieste

Laida „Pasaulio puodai“ būna filmuojama pačiose netikėčiausiose vietose: danguje ir ant žemės, parduotuvėse ir mažytėse kavinukėse. Laidos vedėjui, Vytarui Radzevičiui, visada knietėjo sužinoti kaip ruošiamas maistas, vietose, kur yra labai daug žmonių, pavyzdžiui viešbučių restoranuose. Jis sulaukė galimybės apsilankyti viename iš Rygos viešbučių restoranų, kurioje derinama turkiška ir latviška virtuvės.

V. Radzevičius lankosi Kolombo, Šri Lankos miesto restorane, kuris garsėja tuo, kad jame yra didžiausias Šri lankietiškų patiekalų pasirinkimas.

Ved. Vytaras Radzevičius