Kaip seniau maistą ruošdavo lietuviai? Senojo maisto ruošimo amato puoselėtojas parodė, kaip išsivirti tradicinę aukštaitišką žuvienę

Seniausiame Lietuvoje Aukštaitijos nacionaliame parke yra daugybę lankytinų vietų ir istorinių įžimybių, o vieną jų – Ginučių gatvinis kaimas bei čia esantis vandens malūnas. Šiose vietose jau kelis dešimtmečius gyvena ir dirba senojo maisto ruošimo amato puoselėtojo Valdo Gaidelio šeima. Jie parodė, kaip išsivirti tradicinę aukštaitišką žuvienę.

Burkauskas Domas
Vedėjas
Burkauskas Domas, Mundrienė Diana
Žurnalistas
Kilijonas Vaidas, Meškauskas Giedrius
Operatorius
Grigaliūnas Stasys, Masalskis Vytautas
Prodiuseris
Gaidelis Valdas
Dalyvis
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau