Labas rytas, Lietuva II d. Krašto apsaugos savanorių pajėgoms – 30

LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ II d.

KASP vadas: visa Lietuvos kariuomenė kūrėsi sunkiausiu šaliai metu

Sausio 17-ąją Krašto apsaugos savanorių pajėgoms (KASP) sukaks 30 metų. Apie šią sukaktį, ištakas, KASP funkcija, savanorio kasdienybę ir kitus dalykus pokalbis su Krašto apsaugos savanorių pajėgų vadu, pulkininku Dainiumi Pašvensku.

„Draugystė veža. Stipresni už virusą“: kaip sekėsi įveikti iššūkius trims žinomiems Lietuvos žmonėms?

„Draugystė veža“ komanda kūrė šį projektą kartu su Neįgaliųjų reikalų departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Olivija, Izidorius ir Martynas – trys skirtingas negalias turintys žmonės sugalvojo linksmus iššūkius ir pakvietė žymius Lietuvos žmones juos įvykdyti. Projekto herojai pripažįsta, kad už bet kokį iššūkį kur kas svarbesnis yra bendravimas, galimybė pažinti žmogų, nepaisant jo negalios. Užsimezgusi draugystė yra stipresnė už visus virusus. Reportaže iššūkius bando įgyvendinti dainininkė Irena Starošaitė, aktorė, dainininkė Kristina Radžiukynaitė-KaYra, socialinių tinklų žvaigždė Indrė Stonkuvienė.

Projekto „101 priežastis“ grįžti į Lietuvą dalyvė: čia esu namuose

„101 priežastis“ grįžti iš užsienio ir kurti, dirbti, gyventi Lietuvoje. Pokalbis su programos „Work in Lithuania“ vadove Egle Adašiūnaite.

Druska gatvėse – pavojus ne tik avalynei, bet ir augintiniams: anot veterinaro, būtina atidžiau prižiūrėti šunų letenas

Jeigu turite šunį, atėjus žiemos šalčiams privalote tinkamai pasirūpinti jo pėdutėmis. Veterinarijos gydytojas pastebi, kad paspaudus šaltukui dažniau tenka gydyti augintinių kojų traumas, nušalimus.

Savaitgalis namuose – puiki proga pasilepinti pačių gamintu desertu: Niujorko stiliaus sūrio pyrago receptas

Savaitgalis namuose – puiki proga pasilepinti pačių gamintu desertu. „Gardaus ryto“ rubrikoje šįkart – Niujorko stiliaus sūrio pyragas. Receptas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti sudėtingas, bet konditerė Sonata Šalkauskaitė dalijasi patarimais, kaip ant stalo patiekti ne tik labai gardų, bet ir gražų pyragą.

Ved. Ignas Krupavičius

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau