Piniginės reikalai. Ekologiškas maistas: ar, mokėdami brangiau, gauname daugiau?

Ekologiškas maistas – mada ar nauda? Laidos vedėja, asmeninių finansų ekspertė Odeta Bložienė aiškinasi, kuo iš tiesų skiriasi ekologiškai auginami produktai nuo įprastų? Kas sudaro ekologiškų produktų kainą ir kur galima tų pačių kokybiškų ar ekologiškų produktų įsigyti pigiau? Ir ar iš tiesų, mokėdami brangiau, gauname didesnę naudą sveikatai?

Į šiuos klausimus Odetai atsakys Santaros klinikų gydytoja dietologė Evelina Cikanavičiūtė, ekologiškus produktus auginančios ir gaminančios įmonės „AUGA group“ rinkodaros vadovas Gediminas Judzentas ir VšĮ „Sveikatai palankus” įkūrėja, maisto technologė Raminta Bogušienė.

Finansinio raštingumo programa. Ved. Odeta Bložienė.