Beatos virtuvė. Viskas, ko nežinojote apie karpį, Bosų keptas stručio kiaušinis ir milžiniškas šokoladinis pyragas

Visi lietuviai puikiai žino, kas yra netikras zuikis. Tai gardus patiekalas iš maltos mėsos. Tačiau ką daryti, jeigu vaikai nelabai jo mėgsta? LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ – kaip pasigamint netikrą zuikį su paltu, kurio atsivalgyti negalės visa šeima.

LRT TELEVIZIJOS laida „Beatos virtuvė“ lankosi Kintuose, kurie nuo seno garsėja ne tik laivininkyste, bet ir žuvimi. Čia aplankė Rimgaudo ir Agnės žuvininkystės ūkį, kuris jau 30 metų augina vieną populiariausių žuvų Lietuvoje – karpį. Kokio dydžio karpis yra skaniausias? Kiek laiko užtrunka užauginti? O kaip išsirinkti geriausią? Laidoje išgirsite atsakymus ne tik į šiuos klausimus, bet ir sužinosite seną šeimos receptą, kuris puikiai puošne tik jūsų šventinį stalą.

Pyrago receptas, kurį galite iškepti greitai ir daug, o patiks – tikrai visiems.

Dar vasarą LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ komanda lankėsi Palangoje, o kiek tiksliau – Antano ir Dainos Bosų kieme, kur ne tik sužinojo kaip gerai išrūkyti žuvį, bet ir išbandė omleto receptą iš kepto stručio kiaušinio. Kaip juokavo Antanas Bosas – stručio kiaušinio kepimas prasideda nuo santechninių darbų.

Kulinarinė pokalbių laida. Ved. Beata Nicholson.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau