Kokios braškės skaniausios, kaip be chemikalų sulaukti gausaus šilauogių derliaus ir kodėl verta auginti skirtingų veislių uogas?

Šalia Kauno įsikūrę Zita ir Vytautas savo ūkyje augina trijų rūšių uogas: braškes, šilauoges, avietes. Uogos dera nuo pavasario pabaigos iki rugsėjo. Ūkininkai patars kaip teisingai paruošti dirvą šilauogėms bei papasakos apie naujausią savo eksperimentą – avietes šiltnamyje.

Karaliūtė Laima
Vedėjas
Burkauskas Domas, Mundrienė Diana
Žurnalistas
Kilijonas Vaidas, Kazlauskas Kostas
Operatorius
Grigaliūnas Stasys, Masalskis Vytautas
Prodiuseris
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau