captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Labas rytas, Lietuva”: ką reiškia turėti nuosavą restoraną – ko nemato svečiai

Šeštadienio rytą pradėsime skani a i: studijoje pasitiksime profesionaliausiu virtuvės šef u pripažintą Deivydą Praspaliauską. Ką reiškia turėti nuosavą restoraną – ko nemato svečiai? Ar tai tik baltos staltiesės ir mėgavimasis skoniais ar daugybė iššūkių?
Laidos vedėjai Vilija Andrulevičiūtė ir Arnas Mazėtis.
Laidos vedėjai Vilija Andrulevičiūtė ir Arnas Mazėtis.

Šeštadienio rytą pradėsime skaniai: studijoje pasitiksime profesionaliausiu virtuvės šefu pripažintą Deivydą Praspaliauską. Ką reiškia turėti nuosavą restoraną – ko nemato svečiai? Ar tai tik baltos staltiesės ir mėgavimasis skoniais ar daugybė iššūkių?

Žiemą pasirūpinkime ir mažesniais: su ornitologu Gediminu Petkumi LRT kiemelyje kelsime lesyklėlę, kad žiema paukšteliams būtų soti.

O apie per metus nuveiktus darbus kalbėsimės su akordeono virtuozu Martynu Levickiu, kuris pristato koncertų turą „365“.

Jaukus, žiemiškas rytas drauge su „Labu rytu“ – šeštadienį, nuo 9-tos!


Vedėjai – Arnas Mazėtis ir Vilija Andrulevičiūtė.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close