captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Gimtoji žemė“: brangus, nes imlus rankų darbo

Vaida ir Gvidas Pauliai nesigaili ėmęsi savo verslo. Buvusi žurnalistė ir vaistininkas gamina obuolių sūrį. Kuo jis ypatingas ir kodėl kilogramas kainuoja daugiau nei 25 eurus?
Nijolės Baronienės nuotr.
Nijolės Baronienės nuotr.

Ne tik garsųjį šimtalapį lietuviai perėmė iš totorių, kurie čia gyvena nuo neatmenamų laikų. Kaip totorių bendruomenė pasitinka didžiąsias metų šventes?

„Gimtoji žemė“ – ketvirtadienį, gruodžio 20 d., 06. 07 val. per LRT RADIJĄ.

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close