captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Pasaulio puodai“: apie knygą „Karalienės Bonos virtuvė“

Manoma, kad karalienė Bona Sforca ne tik atnešė į Lietuvą itališkų patiekalų madą, bet ir suformavo Viduržemio jūros virtuvės tradiciją.  
Bona Sforca. ©Wikimedia nuotr.
Bona Sforca. ©Wikimedia nuotr.

Su knygos „Karalienės Bonos virtuvė“ autorėmis istorijos entuziaste Jolita Bernotiene ir istorike Rasa Leonavičiūte „netrinsime lazankių", o paaiškinsime, iš kur atsirado šis posakis. Be abejo, bus ir karališkas receptas.

Ved. Vytaras Radzevičius.

„Pasaulio puodai“ gruodžio 5 d., trečiadienį, nuo 12.12 val. per LRT RADIJĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close