captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Skalsu kalbos“: apie duonos madas su Andriumi Kurganovu

Juokais paklausus, kokios vyrauja duonos kepimo mados, kas bus madinga valgyti šį rudenį, galite gauti netikėtą ir labai rimtą atsakymą: „Lietuvoje ir Šiaurės Europoje vis labiau atsigręžiama į praeities tradicijas, duonos kepimą prieš tūkstančius  metų“, – mintimis dalijasi „Biržų duonos“ komercijos direktorius Andrius Kurganovas.
„Biržų duonos“ komercijos direktorius Andrius Kurganovas.
„Biržų duonos“ komercijos direktorius Andrius Kurganovas.

Sakoma, kad duonos ateitis yra jos praeityje. Šiandien ypač juntamas ruginės duonos renesansas. Žmonės renkasi kuo sveikesnę ruginę duoną iš rūpių miltų, be cukraus, be mielių.

Ved. Jolanta Jurkūnienė.

„Skalsu kalbos“ sekmadienį, spalio 7 d., 11.05 val. per LRT KLASIKĄ.

Laida kartojama vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close