captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Radijo popietė“: negaiškime laiko produktų gadinimui

Į Lietuvą pamažu atkeliauja įvairiausių kraštų kulinarinės tradicijos, steigiamos gurmaniškų patiekalų kavinės, net turgus virsta keisčiausių skanėstų ragavimo vieta. Tačiau, norėdami gyventi sveikai, turime valgyti kuo daugiau grynų, neapdorotų produktų, teigia maisto technologė, sveikos mitybos specialistė ir portalo „Sveikatai palankus“ įkūrėja Raminta Bogušienė. Daugelyje šalių atsiradus maisto pertekliui, žmonės ėmė valgyti daug įvairiausio maisto, dažnai užkandžiauti, nelaukti, kol pajus alkį. Dabar jau laikas pereiti iš pertekliaus į kokybės etapą ir galvoti, ką ir kiek dedame į lėkštę. Čia reikia švietimo, draudimai nieko nepakeis, įsitikinusi sveiko gyvenimo būdo specialistė.
Maisto technologė ir sveikos mitybos specialistė Raminta Bogušienė. Nuotr. iš asm. archyvo.
Maisto technologė ir sveikos mitybos specialistė Raminta Bogušienė. Nuotr. iš asm. archyvo.

Antroje laidos dalyje susitiksime su jaunosios kartos atlikėja Monika Marija. Ko teko atsisakyti po pergalės muzikiniame projekte? Pasikalbėsime ir apie prabėgusią darbingą vasarą, ir apie rudens sezoną. Be to, Monika Marija moka ne vieną užsienio kalbą, tad būtinai pasiteirausime patarimų, kaip greičiau įvaldyti svetimą kalbą.

Ved. Eglė Daugėlaitė ir Jolanta Kryževičienė.

„Radijo popietė“ rugpjūčio 31 d., penktadienį, nuo 14.05 iki 16.00 val. per LRT RADIJĄ.

https://www.facebook.com/LRTRadijopopiete/

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...