captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Namai namučiai“: ką turime žinoti apie virtuvės indus

Žmonės rūpinasi saugiu ir sveiku maistu, ieško ekologiškų produktų, tačiau dažnai pamirštami indai, kuriuose laikome ir gaminame maistą. Kiekvienas indas turi ir privalumų, ir trūkumų, į kuriuos visada būtina atsižvelgti.

Žmonės rūpinasi saugiu ir sveiku maistu, ieško ekologiškų produktų, tačiau dažnai pamirštami indai, kuriuose laikome ir gaminame maistą. O juk indai, kuriuose ruošiame maistą, turi įtakos maistui, jo kokybei ir, be abejo, žmogaus sveikatai. Tiesa, gamintojai tvirtina, kad reikia tik teisingai naudoti virtuvės indus ir žinoti, iš ko jie pagaminti bei kam skirti. Kiekvienas indas turi ir privalumų, ir trūkumų, į kuriuos visada būtina atsižvelgti.

Vedėja  Alvyda Bajarūnaitė.  

„Namai namučiai“ – vasario 4 d., pirmadienį, 15.05 val., kartojama vasario 5 d. 00.05 val. per LRT RADIJĄ.

 

 

 

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...