captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Kita tema“: šimtmečio valgiai ir skoniai

Artėjant Atkurtos Lietuvos šimtmečiui, aptariame visus jo aspektus: šventimą, svarbiausius istorinius įvykius, pasiekimus, praradimus, logotipus ir paminklų nebuvimą. Ir štai paaiškėja, kad pagrindinis šimtmečio patiekalas bus gaminamas visai ne iš bulvių ar kiaulienos, o iš jautienos.

„Jautiena – dažnai valgomas, vienas iš pagrindinių produktų per visas šalies gyvavimo epochas. O Lietuva – stipri kaip jautis, atlaikiusi ne vieną okupaciją“, – sako vienas iš mūsų pašnekovų. 

Taigi kas ir koks iš tiesų yra šimtmečio skonis? Kas atspindi lietuvybę? 

Laidoje dalyvauja VU Komunikacijos fakulteto profesorius Rimvydas Laužikas ir Tomas Rimydis, restorano „Ertlio namas“ virtuvės šefas.

Ved. Živilė Kropaitė.  

„Kita tema“ vasario 9 d., penktadienį, 15.05 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama šeštadieniais 00.05 val. ir antradieniais 21.08 val.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...