captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Namai namučiai“: apie duoną kasdieninę

Ar tikrai namuose kepta duona yra sveikesnė, ar pramoninėje kepykloje galima iškepti gerą duoną dideliais kiekiais?

Iš kokių miltų kepama duona? Kokia yra viso grūdo duona? Kaip išsirinkti duoną?  

Studijoje – maisto technologė ir mitybos specialistė Raminta Bogušienė ir „Vilniaus duonos“ komercijos direktorius Gražvydas Jukna.

Vedėja Alvyda Bajarūnaitė.

„Namai namučiai“  – gegužės 15 d., pirmadienį, 14.00 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama pirmadieniais 21.08 val. ir antradieniais 02.05 val.

Laidos įrašas LRT MEDIATEKOJE.

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close