captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Vartotojo gidas“: viešojo maitinimo įmonės jau vertinamos balais

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba viešojo maitinimo įmonėms pradėjo teikti nuo 1 iki 5 balų pagal tai, kaip restoranuose, kavinėse, užkandinėse laikomasi higienos ir technologinių reikalavimų.

Kokia šio vertinimo nauda vartotojui ir verslui?

Kokiais kriterijais vadovaujasi VMVT inspektoriai, tikrindami įmones ir suteikdami vieną ar kitą balų skaičių?

Ką vartotojui sako ant durų ar baro priklijuotas lipdukas su pavaizduotais puodeliais?

Ar galima teikti pretenziją dėl įvertinimo rezultatų?

Pokalbis studijoje su VMVT Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos skyriaus viršininkės pavaduotoja Daiva Ruželiene, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos tarybos nariu Jaroslavu Orševskiu, pasaulio kulinarijos olimpiados bronzos medalio laimėtoju, ir Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos valdybos nare Rūta Sakalauskiene.
 

Ved. Laima Ragėnienė.

„Vartotojo gidas“ vasario 22 d., trečiadienį, 14.00 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama vasario 22 d. 21.08 val. ir vasario 23 d. 02.05 val.

Laidos įrašas LRT MEDIATEKOJE.

https://www.facebook.com/vartotojogidas

 

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...