captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Džinsai“: kam veganiškų cepelinų arba morengų?

Šią vasarą pasirodė Mildos Beržanskaitės-Kašėtienės ir Dovilės Stonės iš Kauno knyga „Veganiška virtuvė pagal Mi ir Do“. Tai pirma ne verstinė, o lietuviška receptų knyga be gyvūninės kilmės ingredientų. Kaip sako autorės, ji skirta tiek veganams ir vegetarams, tiek jų artimiesiems, tiek visiems, norintiems paįvairinti savo mitybą.  
Milda Beržanskaitė-Kašėtienė ir Dovilė Stonė.
Milda Beržanskaitė-Kašėtienė ir Dovilė Stonė.

„Veganai iš visavalgių susilaukia įvairių reakcijų: kartais kritikos ir pašaipų socialiniuose tinkluose, kaltės jausmo ar noro pasiteisinti kompanijose, kuriose žmonės valgo mėsą. Bet aš vis dažniau atsimenu tuos atvejus, kai žmogus nuoširdžiai pasidomi, kas tai yra ir kam“, – sako Dovilė Stonė.

Daugiau apie knygą, kas yra ir veganizmas ir kam jis reikalingas „Džinsuose“, spalio 24 d., pirmadienį, 14.05 val. per LRT KLASIKĄ.

Ved. Inga Janiulytė.

https://www.facebook.com/D%C5%BEinsai-697047300434494/

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close