captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Namai namučiai“: produktų šaldymas ir laikymas

Nieko nėra skaniau žiemą už šviežias braškes ar avietes, pupeles ar moliūgus. Užšaldytos daržovės išsaugo savo natūralų skonį, tankumą ir vitaminus.

Mitybos specialistai sako, kad reikia žinoti, kaip tinkamai produktus užšaldyti, o vėliau atšildyti prieš gaminimą. Taip pat reikia tinkamai pasirinkti šaldiklį, prižiūrėti šaldymo kamerą.

Studijoje – Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, šaldytuvų gamintojų atstovai.

Vedėja Alvyda Bajarūnaitė.

„Namai namučiai“ – spalio 24 d., pirmadienį, 14.05 val. per LRT RADIJĄ.

Laidos įrašas LRT MEDIATEKOJE.

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...