captcha

Jūsų klausimas priimtas

„LRT Aktualijų studija“ – kepsniai gamtoje

Be ko neįsivaizduojami vasaros savaitgaliai? Aišku – be mėsos ar žuvies kepimo.

„LRT Aktualijų studijoje“ kalbėsime – kaip išsirinkti geriausią mėsą ir žuvį, kaip juos paruošti kepimui, kokius reikalavimus poilsiautojams kelia aplinkosaugininkai?

Laidos svečiai: Juozas Kaminskas, Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidentas, ir Laimutis Macijauskas, žuvies restorano Ventės rage „Šturmų švyturys” virtuvės šefas.
 

Vedėjas – Vytautas Kvietkauskas.

„LRT Aktualijų studija“ – gegužės 17 d., antradienį, 11.03 val., per LRT RADIJĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...