captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Vartotojo gidas“: ką turėtume žinoti apie miltus ir jų gaminius?

Kas penkeri metai Lietuvoje atliekamo Gyventojų faktinės mitybos tyrimų išvada nesikeičia: mūsų mityba nėra sveika ir nėra sveikatinanti. Lietuvos gyventojai, nevartojantys reikiamo kiekio šviežių vaisių ir daržovių, per mažai vartoja ir grūdinių produktų.
T. Urbelionio (BFL) nuotr.
T. Urbelionio (BFL) nuotr.

Kokią vietą kasdieniame racione turėtų užimti gaminiai iš miltų?

Kaip juos išsirinkti savoms reikmėms?

Ką vartotojui sako produkto pakuotėje žymėjimas raidėmis ir skaičiais?

Kokie miltai ir jų gaminiai yra sveikesni ir turi daugiau naudingųjų medžiagų?

Kaip gaminamą asortimentą lemia vartotojų įpročiai ar vartosenos pokyčiai?

Kaip garantuojama produkto kokybė ir sauga?

Pokalbis studijoje su VšĮ „Sveikatai palankus“ direktore, maisto technologe Raminta Bogušiene, AB „Kauno grūdai“ Kokybės kontrolės tarnybos direktore Rima Juknevičiene, UAB „Malsena“ Kokybės laboratorijos vadove Laima Jankauskiene.

Ved. Laima Ragėnienė.

„Vartotojo gidas“ kovo 23 d., trečiadienį, 12.12 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama kovo 23 d. 21.08 val. ir kovo 24 d. 02.05 val.

Laidos įrašas LRT MEDIATEKOJE.

https://www.facebook.com/vartotojogidas

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...