captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Kasdienybės kultūra“: maisto globalizacijos pradžia priešistorėje

Kada pirmieji kultūriniai augalai  iš Kinijos pasiekė Šiaurės Europą?
Archeologė dr. Giedrė Motuzaitė Matuzevičiūtė Keen. Asmeninio archyvo nuotr.
Archeologė dr. Giedrė Motuzaitė Matuzevičiūtė Keen. Asmeninio archyvo nuotr.

„Naujausiais tyrimais jau galime rekonstruoti, ką žmonės valgė nuo pat paleolito, seniausi mano mėginiai datuojami neolitu, jie yra maždaug 7 tūkstančių metų senumo“, – pasakoja archeologė dr. Giedrė Motuzaitė Matuzevičiūtė Keen.

Ved. Violeta Melnikienė. 

„Kasdienybės kultūra“ – ketvirtadienį, sausio 21 d., 14.05 val. per LRT KLASIKĄ.

Laida kartojama sausio 22 d. 00.00 val. ir sausio 23 d. 10.05 val.

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close