captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Vartotojo gidas“: šventinio stalo prioritetai. Gaminti patiekalus patiems ar nusipirkti?

Rengiantis šventėms kyla klausimas, ar pirkti produktus ir gaminti namie, ar paprasčiau nusipirkti jau pagamintus patiekalus?

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį perkant produktus ir pagamintus patiekalus: ženklinimą, sudėtį, vartojimo terminą, laikymo sąlygas?

Kaip išsirinkti produktus, kad namie gaminami patiekalai būtų sveiki, skanūs ir saugūs?

Kodėl pirkti kūčiukai tinkami vartoti kone pusę metų?

Kaip „žvelgti į akis“ perkamai žuviai?

Gal daržoves, vaisius, riešutus ir džiovintus ar marinuotus grybus pirkti turgavietėje?

Kiek nusipirkti produktų, kad jų nereikėtų išmesti? Ką reikia atsiminti gaminant namų sąlygomis?

Pokalbis studijoje su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus vedėjos pavaduotoja Aurelija Načiene ir vyriausiąja specialiste Vita Šturmiene.

Ved. Laima Ragėnienė.

„Vartotojo gidas“ gruodžio 23 d., trečiadienį, 12.12 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama gruodžio 23 d. 21.08 val. ir gruodžio 24 d. 02.05 val.

Laidos įrašas LRT MEDIATEKOJE.

https://www.facebook.com/vartotojogidas

 

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...