captcha

Jūsų klausimas priimtas

„LRT Aktualijų studija“: kodėl netausojame maisto?

Lietuvoje per metus susidaro apie 80 tūkst. tonų maisto atliekų, o vienas gyventojas išmeta apie 50 kg maisto, kurio dalis dar tinkama vartoti.

Kodėl vieni, ištiesę ranką, prašo paramos, kiti tuo metu meta dar gerą maistą į šiukšlių kibirą? Kodėl netausojame maisto? Ir ką reikia daryti?

Laidoje dalyvauja Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus vedėjos pavaduotoja Loreta Mačytė, „Maisto banko“ komunikacijos vadovas Vaidotas Ilgius, žurnalistė, kulinarinių TV laidų ir knygų autorė Beata Nicholson.

Vedėjas Vytautas Kvietkauskas.

„LRT Aktualijų studija“ gruodžio 8 d., antradienį, 11.05 val. per LRT RADIJĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...