captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Kita tema“: maistas, maistas ir dar kartą – maistas

Atrodo, kad šiandien gamina ir maisto kultūrą išmano jau beveik kiekvienas. Kas antras suskumba pamokyti, kad, pavyzdžiui, grikiai netinka prie žuvies, o pomidorai – su kalakutiena. Kas trečias leidžia kulinarijos knygas. Kas ketvirtas – jas skaito.

Kodėl maistui pradėjome skirti tiek daug dėmesio? Ir ar tai – tik mada, ar reikšmingas mūsų kasdienybės pokytis?

Laidoje dalyvauja kulinarinių knygų autorės, televizijos laidų vedėjos Beata Nicholson ir Nomeda Marčėnaitė.

Ved. Mindaugas Nastaravičius.

„Kita tema“ – lapkričio 9 d., pirmadienį, 15.05 val. per LRT RADIJĄ.

Laida kartojama lapkričio 10 d., antradienį, 02.05 val.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...