captcha

Jūsų klausimas priimtas

„LRT Aktualijų studija“: kiek ir kokios mėsos galime valgyti, nerizikuodami susirgti vėžiu?

Pasaulio sveikatos organizacija patikslina, kad paskutinės Tarptautinės vėžio tyrimo agentūros išvados nereiškia, kad žmonės iš viso neturi valgyti dešros, kumpio ir kitos apdorotos mėsos. Išvadomis atkreipiamas dėmesį į tai, kad mažesnis jos vartojimas gali sumažinti vėžio riziką.
BFL nuotr.
BFL nuotr.

Laidoje dalyvauja Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius Jonas Milius, Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacijos Egidijus Mackevičius, Sveikatos apsaugos ministerijos Mitybos ir fizinio aktyvumo skyriaus vedėjas Almantas Kranauskas, Všį „Tušti narvai“ atstovė Gabija Enciūtė.

Ved. Agnė Skamarakaitė.

„LRT Aktualijų studija“ – lapkričio 2 d., pirmadienį, 11.05 val. per LRT RADIJĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...