captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Namai namučiai“: apie grybus, grybavimo meną ir kaip juos paruošti žiemai

Lietuvoje suskaičiuojama daugiau nei tūkstantis rūšių kepurėtųjų grybų.

Lietuvoje suskaičiuojama daugiau nei tūkstantis rūšių kepurėtųjų grybų, tačiau valgomųjų ir vertingų apie 100 rūšių. Apie grybus, grybavimo meną, ir kaip juos paruošti  žiemai.

Studijoje Jonas Kasparavičius, Gamtos tyrimų centro Mikologijos laboratorijos mokslo darbuotojas, telefonu etnografė Onutė Drobelienė.

Vedėja Alvyda Bajarūnaitė.

„Namai namučiai“ – rugpjūčio 17 d., pirmadienį, 12.12 val., kartojama rugpjūčio 18 d. 00.05. per LRT RADIJĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...