captcha

Jūsų klausimas priimtas

„LRT Vasaros studija“: poilsis gamtoje. Ar lengva išsikepti gardų šašlyką?

Be ko neįsivaizduojami vasaros savaitgaliai? Be kelionių, maudynių jūroje, ežere ar upėje, be iškylų į kaimo sodybą ar tiesiog į gamtą. O ko reikia iškylai į gamtą? Aišku – gardžios keptos žuvies ar mėsos.

Be ko neįsivaizduojami vasaros savaitgaliai? Be kelionių, maudynių jūroje, ežere ar upėje, be iškylų į kaimo sodybą ar tiesiog į gamtą. O ko reikia iškylai į gamtą? Aišku – gardžios keptos žuvies ar mėsos. Pokalbis apie tai, kaip išsirinkti geriausią mėsą, žuvį, kaip tai paruošti kepti, kokius reikalavimus poilsiautojams kelia aplinkosaugininkai?

Laidos svečiai – Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidentas Juozas Kaminskas, žuvies restorano Ventės rage „Šturmų švyturys” virtuvės šefas Laimutis Macijauskas, Aplinkos ministerijos Gamtos apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Laimutis Budrys.

Vedėjas Vytautas Kvietkauskas.

„LRT Vasaros studija“ birželio 9 d., antradienį, 11.05 val. per LRT RADIJĄ.

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...