Veidai

2017.06.12 20:10

Šefas pristato nesudėtingus desertus iš vasaros uogų karalienių

LRT TELEVIZIJOS laida „Laba diena, Lietuva“, LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt2017.06.12 20:10

Braškių sezonas įsibėgėja, todėl restorano „Terrazza“ virtuvės šefas Arūnas Stoškus siūlo išmėginti kelis nesudėtingų desertų receptus.

Norite nustebinti draugus desertu? Suplakite 200 g riebios grietinėlės su 250 g maskarponės sūriu, įberkite 20 g cukraus pudros ir įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę. Kai kremas paruoštas, šaukštu krėskite jį į serviravimo lėkštę ir puoškite šviežiomis braškėmis bei mėtomis. Desertą galite skaninti agavos arba klevų sirupu, šviežiu medumi.

Kaip ruošti pusrytinį kokteilį su braškėmis – žiūrėkite įraše.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt