Veidai

2017.06.02 12:13

Šefas siūlo išbandyti vasarišką užkandį su lašiša

LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt2017.06.02 12:13

Kalendorinės vasaros pradžią kviečiame pasigaminti gaivų ir lengvą užkandį su sūdyta lašiša.

Receptą pristato restorano „Element“ virtuvės šefas Gediminas Ciūnys.

Vasariškam užkandžiui su lašiša reikės:

100 g lašišos

kalendros sėklų, žvaigždinių anyžių

100 g druskos

100 g cukraus

citrinos, apelsino ir žaliosios citrinos žievelių

2 avokadų

1/2 citrinos sulčių

2 skiltelių greipfruto

1/2 burokėlio

rabarbarų, ridikėlių

alyvuogių aliejaus

žalumynų

Kaip gaminti užkandį – įraše.