Naujienų srautas

Veidai2017.04.28 13:40

Savaitgalio pietums – šefo gaminama sriuba iš paprastų produktų

Ar prisimenate, kada paskutinį kartą ruošėte patiekalą iš paprastų, kone kiekvienuose namuose randamų ingredientų, tačiau galutinis rezultatas prilygo profesionalaus virtuvės šefo ruoštam valgiui? Būtent tokią sriubą siūlome pasigaminti.

Pomidorų ir paprikų sriubos receptą pristato restorano „Paupio 12“ virtuvės šefas Šarūnas Paškauskas.

Jums reikės:

3 svogūnų

3 morkų

3 paprikų

5 pomidorų

angliškojo mėlynojo pelėsinio sūrio

druskos, pipirų

Kaip gaminti sriubą – reportaže.

LRT yra žiniasklaidos priemonė, sertifikuota pagal tarptautinę Žurnalistikos patikimumo iniciatyvos programą

Naujausi, Skaitomiausi