Naujienų srautas

Veidai2017.03.17 13:31

Savaitgalio pietums – spalvingas portugališkas troškinys

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.

Restorano „Galo do Porto“ virėjas Andrius Jukonis išmokys, kaip pasigaminti portugališką troškinį.

Jums reikės:

1/2 geltonosios, raudonosios paprikos

4 skiltelių česnako

2 svogūnų

100 g midijų

100 g jūros kriauklių

100 g aštuonkojų

100 g sepijų

8 krevečių

paprikų-česnakų padažo

100 ml baltojo vyno

petražolių

Kaip pasigaminti troškinį, žiūrėkite reportaže.

LRT yra žiniasklaidos priemonė, sertifikuota pagal tarptautinę Žurnalistikos patikimumo iniciatyvos programą

Naujausi, Skaitomiausi