Naujienų srautas

Lietuvoje2018.01.06 15:43

Saldžiam savaitgaliui: šokoladinis tortas, puoštas „gintariniais karoliais“

„Paprastai visi labai nudžiunga, kai į svečius ateini su tortu. Mano kulinarinis pasiūlymas – tikra klasika: nuostabaus skonio šokoladinis tortas, kurio papuošimai iš griliažo primins gintarinius karolius“, – taip savo laidoje „Beatos virtuvė“ ypatingą kepinį pristato kulinarė Beata Nicholson. 

Itališkam biskvitui prireiks 6 kiaušinių, cukraus, kvietinių miltų, kakavos, tirpios kavos, krakmolo ir tirpinto sviesto. Kremui – maskarponės sūrio, plakamosios grietinėlės ir juodojo šokolado. Griliažą pasigaminsite iš cukraus ir paskrudintų riešutų.

Plačiau – vaizdo įraše.

LRT yra žiniasklaidos priemonė, sertifikuota pagal tarptautinę Žurnalistikos patikimumo iniciatyvos programą

Naujausi, Skaitomiausi