Geriausias prieskonis – alkis, o skaniausias maistas – ką tik pagamintas, todėl ruošiant maistą šventėms nereikėtų persistengti, sako kulinarė, laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.
„Galite netgi pabandyti paskaičiuoti, kad Kūčių vakarienei daugiau nei 300–500 gramų maisto žmogui tikrai nereikia. Jeigu prie jūsų stalo bus 10 žmonių ir bus 10 patiekalų, kurių svoris yra apie kilogramą ar 700 gramų, tikrai maisto bus per daug“, – pabrėžia B. Nicholson.
Ji sako, kad stengiasi pagaminti daugiau mažesnių porcijų. „Geriau pritrūktų, negu liktų“, – įsitikinus kulinarė.
„Išlaikykime rimtį, ramybę, saiką ir gerą planavimą“, – linki B. Nicholson.
Daugiau jos patarimų – įraše.