captcha

Jūsų klausimas priimtas

Švediškų bandelių vainikas, puikiai tiksiantis neštis į svečius

„Man šventės visų pirma – patikrinti, pažįstami ir daug kartų ragauti dalykai“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo švediškų bandelių su cinamonu vainiko receptą. Šiam patiekalui, kulinarės teigimu, atsispirti negali niekas.
„Beatos virtuvė“ nuotr.
„Beatos virtuvė“ nuotr.

Bandelių vainiko pagrindui – vadinamai pagerintai mielinei tešlai – prireiks kvietinių miltų, šaukštelio druskos, mielių, pieno, cukraus ir sviesto.

Klasikinį švediškų bandelių įdarą pasigaminsite iš maltų migdolų, sviesto, rudojo cukraus ir cinamono.

Receptas – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...